onlinebooking

Vælg selv din plads

campingferie

Campingferie lige ud til Vesterhavet i Nordjyllands skønne natur

hytteferie

Klassiske campinghytter med perfekt beliggenhed

wellness

Wellness og indendørs badeland for hele familen

Uddrag af handelsbetingelser

Nedenstående har vi udvalgt de vigtigste af vores handelsbetingelser:

Betaling
Alle priser oplyst i Klim Strand Campings online bookingsystem er ligesom alle andre steder på hjemmesiden oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.

Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/ kreditkort i online booking, nemlig Dankort, Visa, Mastercard , Diners og American Express. Ved brug af udenlandsk kreditkort opkræves et gebyr, der videresendes til indløsningsstedet. Dvs. at det er ikke et gebyr som vi opkræver. Alle handler afregnes i Danske Kr. (DKK) 

Informationer om handel på internettet
Du kan trygt handle på internettet gennem vores online bookingsystem. Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet, derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet. Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger skal forholde dig til betalinger på nettet på følgende hjemmesider: www.betaling.dkwww.fdih.dk.

Forsendelse og levering
Du vil ved booking og betaling af en hytte, et udlejningstelt, en plads til eget telt, eller en plads til egen campingvogn få forevist en bekræftelse fra Klim Strand Camping, hvori regnskabet for dit køb fremgår. Kontrakten kan printes ud fra hjemmesiden efter gennemført booking, og fremsendes ligeledes via e-mail umiddelbart efter købet, hvis korrekt e-mailadresse er oplyst af køber.

Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst hos Klim Strand Camping på ankomstdagen (og afsluttes ved afrejse på afrejsedagen). Begge disse tidspunkter oplyses i den ovennævnte kontrakt. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Fortrydelsesret og refusion
Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:

  • Hvis du afbestiller mere end 30 dage før ankomst får du hele beløbet godtgjort med undtagelse af et administrationsgebyr på DKK. 400,-. Ved hytter, udlejningsvogne og fastliggerpladser er der dog et administrationsgebyr på DKK. 1000,-.
     
  • Hvis du afbestiller mindre end 30 dage og mere end 7 dage før ankomst, kan du få halvdelen af beløbet refunderet.
     
  • Hvis du afbestiller mindre end 7 dage før ankomst mister du hele det indbetalte beløb.

Betalt depositum i forbindelse med booking, uanset om det er en turistplads eller en sæsonplads refunderes ikke ved udeblivelse. 

Registrering af oplysninger
Klim Strand Camping registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger afgivet i forbindelse med købet i sit kundekartotek. Oplysningerne videregives ikke, men Klim Strand Camping beholder registreringen i 5 år.

Klim Strand Camping anvender serversidecookies og en sikker forbindelse til at skabe sikkerheden om de oplysninger, som du afgiver på siden.

Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres før de sendes over internettet.

Reklamationsbehandling
Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din bekræftelse, som bekræfter dit køb, og du ikke har modtaget en fejlmeddelelse fra systemet, så kan du skrive til nedenstående adresse, emailadresse eller telefonnummer.

Klager over bookingforløbet, selve bookingen eller produktet (opholdet) skal ske indenfor rimelig tid, efter du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved almindelig gennemgang af din bekræftelse. Du kan klage skriftligt eller mundtligt. Ét år efter modtagelsen af varen (opholdet) ophører retten til at klage i henhold til Købelovens §83, stk. 1, medmindre andet er aftalt.

Når Klim Strand Camping modtager din klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. Klim Strand Camping vil tage stilling til om den modtagne vare skal refunderes, ombyttes eller om der skal gives prisnedslag.

Virksomhedsoplysninger
Klim Strand Camping A/S
Havvejen 167
9690 Fjerritslev
T: +45 82 10 70 10
E: info@klimstrand.dk

Hndtryk.jpg