onlinebooking

Vælg selv din plads

campingferie

Campingferie lige ud til Vesterhavet i Nordjyllands skønne natur

hytteferie

Klassiske campinghytter med perfekt beliggenhed

wellness

Wellness og indendørs badeland for hele familen

Står du og din skole, forening, klub eller lignende og skal på en fælles udflugt så står vi her på Klim Strand Camping klar til at tilbyde netop dette.

Overnatning for grupper

Klim Strand Camping har de perfekte rammer til overnatning for både store og små grupper. Vi har 20 strandhytter og 8 mobilehomes som sammenlagt indeholder 112 – 168 sengepladser. Her udover har vi 150+ pladser til enten telt, camp-plet eller campingvogn.

Der er også mulighed for at leje fælleslokaler til spisning med plads til ca. 200 personer. Vores restaurant står selvfølge klar til at levere maden til jer. Borde kan placeres efter behov.

Indretning af Strandhytter og Mobilehomes 

Indretningen i strandhytterne består af 2 værelser, begge med ¾ senge. Samt en hems, med 2 enkelte madrasser. Hytten har eget bad og toilet, samt eget køkken og spiseplads.

Indretningen i model Classic består af 2 værelser, det ene med dobbeltseng og det andet med køjesenge. I denne model finder du et lækkert stort stue / spiseområde samt køkken med koge-ø.

Indretningen i model Comfort består af 2 værelser, det ene med dobbeltseng og det andet med 2 enkeltsenge. I denne model finder du et lækkert stort stue / spiseområde samt køkken. I comfort modellen er badeværelset dobbelt størrelse af Classic.

Indendørs aktiviteter

Vi har et legelandvandland, samt et wellness område.

Udendørs aktiviteter

Vi har fodboldbane, multibane, padeltennis, padelboard, minigolf, teqball og beachvolly.


Skriv til os på Info@klimstrand.dk og vi sender jer et tilbud.