onlinebooking

Vælg selv din plads

campingferie

Campingferie lige ud til Vesterhavet i Nordjyllands skønne natur

hytteferie

Klassiske campinghytter med perfekt beliggenhed

wellness

Wellness og indendørs badeland for hele familen

Camping

Klim Strand Camping er en børnevenlig campingplads, men hvor der er noget for alle generationer.

Der findes næppe nogen ferieform, der giver mere nærvær, hygge og afslapning end camping. Og der findes næppe nogen campingplads, der giver bedre rammer for dine feriefornøjelser end Klim Strand Camping. Så uanset om du er til campingvogn, autocamper, camplet, hytte eller et lidt for lille telt, hvor man rigtig kan komme hinanden ved så er Klim Strand Camping stedet, hvor det sker.

Rammerne er fantastiske for børnefamilier, hvor man kan aktivere sig selv både i sne, slud, regn, storm og ikke mindst i SOLSKIN. Læs mere om hvad pladsen tilbyder under fanebladet Oplevelser, hvor man ikke mindst kan finde vores store indendørs vandland og indendørs legeland.

Kommer I uden børn så er Klim Strand Camping igen helt unik med sin beliggenhed lige ned til Jammerbugten, som bl.a. er et fremragende lokation til lystfiskeri fra kysten, hvor der bl.a. fiskes efter havørreder, laks og torsk. Området er også meget naturrigt og hvad enten du er til skov, strand, marker eller klitter så findes det her! Så husk cyklen, mountainbiken eller vandrestøvlerne når du besøger Klim Strand Camping. Efter en lang tur i naturen er der så noget mere indbydende end en tur i vores Wellness område med spa, sauna, dampbad og koldtvandsgys.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Klim Strand Camping

OBS. Er du her over nytår, er fyrværkeri IKKE tilladt på pladsen

Info vedr. camping

  • Tjek ind i egen campingvogn er fra kl 12, og tjek ud er inden kl 12.