onlinebooking

Vælg selv din plads

campingferie

Campingferie lige ud til Vesterhavet i Nordjyllands skønne natur

hytteferie

Klassiske campinghytter med perfekt beliggenhed

wellness

Wellness og indendørs badeland for hele familen

Legepladser for børn i alle aldre

Legepladserne på Klim dækker store arealer og er mangfoldige i oplevelser.
Her mødes de unge og børnene gerne og mange venskaber opstår.
Det er også her mor og far hygger med de mindste i familien og måske prøver at gynge for første gang.

Det største legepladsområde, unikt beliggende i indlandsklitter, er på mere end 10.000 m2 og her forefindes klatretårne, multibane, beachvolly – og skateboardbane, svævebane, fodboldbaner og store gynger samt hoppepude.

Legepladsen for de mindste er på ca. 600 m2 og i 2017 fik vi lavet ny sandkasse, hoppepude, gynger og vippe. Legepladsen har også et midnre boldhus.

Derudover findes der en legeplads for de mindste omkring den sydligste grill/køkkenbygning, så de mindste børn kan lege lige ved siden af, mens mor og far laver mad.

 

Nyheder i 2021, både for børn og voksne!

Nu kan du spille Teqball på Klim Strand Camping. Teqball er et boldspil, der spilles på et buet bord, der kombinerer elementer af fodbold og bordtennis. Frem og tilbage ramte spillerne en fodbold med en hvilken som helst del af kroppen undtagen arme og hænder.

Du har nu også mulighed for at prøve vores nyopførte pumptrack-bane, som er for unge og børn i alle aldre. Her kan du køre med cykel, løbehjul, skateboard eller hvad man nu kan finde på. 

Sidst men ikke mindst, kan vi nu også tilbyde Padel på Klim Strand Camping. Padel er en af Danmarks hurtigst voksende sportsgren, dette skyldes især at det er let for voksne, unge og børn i alle aldersgrupper både at lære og at spille.